Om Myrtle´s Yarn

Jeg heter Marte Kjelstrup Armstrong og er født og oppvokst i Tromsø, nærmere bestemt Kroken.

Etter endt skolegang på VGS sto jeg igjen med generell studiekompetanse, men uten plan, mål og mening. I stedet for å ta et friår hjemme i "Nordens Paris" ønsket jeg å oppleve noe nytt og flyttet til Hellas høsten 2017. Her endte jeg opp med å bo både i Athen og på Kreta, og jeg tilbrakte i overkant av 2 år i dette fantastiske landet.
Denne spontane flyttingen skulle vise seg å endre livet mitt på flere måter enn jeg trodde den ville gjøre. Jeg møtte samboeren min Kristoffer gjennom jobben min i Athen og avsluttet Hellas-kapittelet for å flytte tilbake til Norge sammen med han.

Jeg har alltid sittet med en liten gründer i meg. Etter å ha blitt bitt av strikkebasillen i begynnelsen av korona pandemien tok det ikke lang tid før håndfarget garn fikk en spesiell plass i strikkehjertet mitt. Etter hvert kom interessen for å farge mitt eget garn og gründer-gnisten ble raskt tent for alvor. Hva om jeg startet min egen nettbaserte hobbybutikk, hvor jeg kunne selge både håndfarget garn, tilbehør og strikkeoppskrifter som jeg lager selv?

Etter flere intensive og lange måneder med prøving, feiling, research, farging, planlegging mm. kom jeg omsider i mål, og kunne endelig åpne nettbutikken 23.september 2022. I dag driver jeg Myrtle´s Yarn ved siden av jobben som kunderådgiver hos Webhelp.

Myrtle´s Yarn drives helt og holdent av meg. Med meg på laget har jeg Kristoffer som super-motivator, som bidrar sterkt med både støtte og tålmodighet. Farging av garn og alt annet som ligger bak skjer i den lille leiligheten vår på Begby i Fredrikstad.

Bak hvert eneste hespe ligger det mye tid, omtanke og kjærlighet. Jeg ønsker å skape noe unikt for deg, slik at du kan sitte igjen med et enestående stykke arbeid. Jeg håper du finner noe du liker - om det så skulle være håndfarget garn, maskemarkører eller strikkeoppskrifter (kommer snart).

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook: @myrtlesyarn

Tusen takk for at du stikker innom og hjelper meg på veien til å (forhåpentligvis) kunne leve av dette en dag.